Anmeldelser

Skriv gerne til os, hvis du vil dele dine Punalpin-erfaringer med os og andre brugere, så vi alle kan blive klogere. Hvad enten det drejer sig om oplevelser med graviditet og bedre sædkvalitet, eller at produktet ikke havde den ventede effekt, så hører vi gerne fra jer. Du er velkommen til at fremstå anonymt, kun med fornavn eller initialer + bynavn. Alle seriøse indlæg postes. Vores mailadresse: info@punalpin.com.

 

Min kæreste og jeg har forsøgt at blive gravide i samlet knapt 4 år, hvoraf 3 af årene har været igennem fertilitetsbehandling både i det offentlige, men også i det private.
Jeg har en instagram profil under navnet: Bliverdetnogensindeos. Her har jeg delt hele vores forløb, oppe som nedture, forsøg for forsøg. Tilbage i Maj måned 2020, forsøgte min kæreste sig med pillerne Punalpin – i starten var han noget skeptisk, for hvis ikke fertilitetsbehandlingen kunne hjælpe os, hvordan skulle nogle piller så kunne?

Efter 3 måneder var ´kuren´ færdig og nu står jeg pludselig her idag og er blevet gravid naturligt 3+4. Det er tidligt i forløbet, men blodprøverne viser, at det går den rigtige vej, heldigvis. Jeg vil lige tilføje, at min kæreste har ekstrem nedsat sædkvalitet og jeg har selv PCO, mild endometriose, stofteskiftesygdom, diabetes type 1 og én defekt æggestok. På trods af dette, skal vi nu være forældre, takket være Punalpin. Det er stadig helt surrealistisk for os. Men vi glæder os til at have vores baby i armene om små 8 måneder.
TUSINDE TAK TIL PUNALPIN, FOR AT GØRE DET MULIGT FOR OS AT BLIVE FORÆLDRE!
Vi er jer evigt taknemmelige!

– Kristina 24 år, Marc 26 år, Vemmelev (september 2020)


På 2,5 år mistede jeg 5 gange mellem uge 8-14. Alle gange holdt hjerterne bare op med at slå. Flere af gangene har der været enten misdannelse eller kromosomfejl. Enheden for gentagne graviditetstab henviste os til at få lavet en test for dna skader. Og min mands tal var på 31.9, så ekstremt højt. Efter 3 måneder på Punalpin og Galangarod samt lidt kostregulering blev jeg igen naturligt gravid, og er nu 34 uger henne med en sund og rask lille dreng.

– Julie, Vallensbæk (juli 2020)


Vi havde forsøgt at blive gravide i ca. 7 måneder uden held, da min mands sædkvalitet blev testet. Det viste sig at hans sædkvalitet var under normal-grænsen, vi fik henvisninger til fertilitetsbehandling og her besluttede vi at forsøge med Punalpin Plus, som jeg fik anbefalet af en kollega, hvis mands sædkvalitet var femdoblet. Hun har netop født en datter. Vi købte en pakke til tre måneder, men efter blot to viste det sig at hans sædkvalitet var næsten firedoblet, og til for-undersøgelsen for fertilitetsbehandlingen fandt man, at jeg var gravid. Jeg er nu gravid i 21. uge, og vi er usigeligt lykkelige for at være blevet gravide naturligt og for at undgå et langt og hårdt fertilitetsforløb. Punalpin har været pengene værd for, os og vi har anbefalet dem til et andet par, som har oplevet en stigning af sædkvaliteten på bare et par uger.

– Julie Rydahl 29 år, Rødovre (juli 2019)


Vi fik hjælp til at blive gravide via fertilitetsklinik, da vi havde forskellige udfordringer med fertiliteten. Klinikken holdt info aften om hvor vigtigt en sund livsstil er for at få et hurtigt resultat, og da min kæreste ryger og godt kan lide at gå på bar vennerne, kunne jeg se hvordan “en vild aften” i byen med alkohol og røg kunne påvirke sædkvaliteten negativt, når vi afleverede prøver på klinikken. Derfor besluttede vi os for at booste en normal sædkvalitet i den lave ende (pga. livsstil) – med Punalpin, så vores resultater kunne blive bedre, og forskellen kunne tydeligt ses på prøverne – det gik fra den lave ende af normal skalaen til over 100 millioner brugbare sædceller. Nu er jeg så gravid og vi skal have en baby her til juni i år, så vi vil gerne anbefale dette kosttilskud til alle som bøvler med fertiliteten, min kæreste havde ikke nogen bivirkninger af produktet.

– Maria 39 år, Kastrup (marts 2019)


Min mand og jeg havde igennem flere år været i fertilitetsbehandling pga. dårlig sædkvalitet, hvilket er en krævende og meget udmattende, energidrænende proces, som medfører store humørsvingninger på grund af hormonerne samt det store fokus der er på resultatet og skuffelser, når resultatet ikke indfinder sig. Efter flere mislykkede forsøg var vi ved at opgive totalt, da jeg fortsat ikke var blevet gravid, og vi indstillede os på et liv uden børn… Vi ønskede simpelthen ikke flere hormonbehandlinger og operative indgreb med æg-udtagninger og bristede håb og drømme. Men så hørte vi ad omveje om kosttilskuddet Punalpin® til mænd, og vi købte en startpakke med 2 forskellige slags piller – granatæble og galanga – til 3 måneders forbrug. Min mand tog pillerne, motionerede lidt mere, og vi omlagde kosten til primært økologisk. Og fra at have haft ekstrem lav sædkvalitet forinden (vi fik lavet en privat SDI-test ultimo december 2017, som viste, at min mand da havde en DFI-værdi (= DNA Fragility Index) på 34,0 %), ændrede Punalpin®, lidt motion samt økologisk mad min mands helbred væsentligt positivt, for min mands DFI-værdi blev ultimo april 2018 målt til et gennemsnitligt resultat for DFI på 24,3 %. Undervejs i denne forbedring af min mands helbred lykkedes det endda min mand helt naturligt at gøre mig gravid! Vi har nu fået den skønneste lille datter! ? Og min mand forsætter med at tage Punalpin® som dagligt kosttilskud, for han føler sig væsentligt bedre tilpas, mindre træt og mere frisk og i live med Punalpin® end uden.

– Elizabeth, 36 år, Hellerup (marts 2019)


We now have a beautiful baby girl 3.5 months old and we can honestly say that the sperm motility improved greatly and that your products will have had a major contribution toward this! Many thanks we are feeling blessed and fully supported throughout this process.

– Lucy and Peter, London, UK (januar 2018)