Punalpin PLUS (540 tabletter/3 mdr.) og “Klargør kroppen før graviditet” af læge Charlotte Bech

1.480,00 DKK

  • Punalpin® PLUS  – patenteret kosttilskud med granatæble, galanga, aronia, selen og zink. Fertilitetsprodukt til mænd. Selen bidrager til normal dannelse af sædceller. Zink bidrager til normal fertilitet og reproduktion. Tabletter til 90 dage.
  • Yderligere information om indholdsstoffer og indtagelse findes i produktdeklarationen.
  • “Klargør kroppen før graviditet” af læge Charlotte Bech. 10 naturlige trin til at få et sundere barn – også for mænd. 320 sider. Udgivet i 2020.

På lager

Beskrivelse

Punalpin® PLUS er et plantebaseret kosttilskud, sombidrager til normal sædkvalitet. Produktet indeholder mineralerne selen og zink, samt planteingredienserne granatæble, galanga og aronia.

Bogen “Klargør kroppen før graviditet” af læge Charlotte Bech beskriver 10 naturlige trin til en sund graviditet og et sundt barn.

Punalpin® PLUS og “Klargør kroppen før graviditet” sendes som en samlet pakke.

Punalpin® PLUS

Vores patenterede kombination af granatæble og galangarod stammer fra nøje udvalgte råvarer med et højt indhold af hhv. punicalaginer og acetoxychavicolacetat (ACA).

Selen bidrager til normal dannelse af sædceller, mens zink bidrager til normal fertilitet og reproduktion. Indholdet af selen og zink i den anbefalede daglige dosis af Punalpin® PLUS svarer til hhv. 33% og 40% af referenceindtaget (RI). Referenceindtaget defineres som den mængde af et givent vitamin eller mineral, som et voksent menneske i gennemsnit indtager pr. dag via kosten.

“Klargør kroppen før graviditet” af læge Charlotte Bech

Bogen beskriver 10 naturlige trin til et sundt barn og henvender sig både til kvinder og mænd. De ti trin guider læseren igennem kost, motion, kosttilskud, normalisering af vægt, søvn, yoga m.m. Der er heldigvis meget, man selv kan gøre for at forberede kroppen på en sund graviditet. Forfatteren Charlotte Bech har som læge arbejdet med gravide og fødende i USA. Som erfaren læge supplerer hun det bedste fra den gængse lægevidenskabelige behandling med veldokumenterede naturlige behandlingsmetoder.