Samarbejdspartnere

Hvis du er medlem eller kunde hos én af vores samarbejdspartnere, så tilbyder vi rabat ved køb af Punalpin. Kontakt gerne os eller samarbejdspartneren for at få oplyst, hvordan  du får rabatten.

Vi er altid interesserede i nye samarbejdspartnere, som arbejder med fertilitet og veje til at opnå bedre sædkvalitet.

Kvindeklinik Papirfabrikkken, Silkeborg
Klinik ledet af gynækolog Jeannette Bing. Klinikken er kendetegnet ved et højt fagligt vidensniveau og et lille, professionelt team med fokus på hurtig og effektiv udredning i trygge rammer.

Fysioterapeut Micha Grøn, Charlottenlund
Statsautoriseret fysioterapeut Micha Grøn har specialiseret sig i at hjælpe kvinder og mænd med fertilitetsproblemer ved hjælp af fysioterapeutiske metoder. Der er dokumentation for, at bl.a. laserterapi, fysisk aktivitet og manuel behandling specifikt for bækkenet og de reproduktive organer kan forbedre fertiliteten.

SPZ Lab
Analysefirma på Østerbro, som måler DNA-beskadigelse i sæd. Kort fortalt handler analysemetoden om at måle, hvor helt og uskadt DNA-strengene i sædcellerne er. I sidste ende er dette en afgørende faktor for en  vellykket graviditet. Selv om sædkvaliteten er normal med hensyn til koncentration, sædcellernes bevægelighed, morfologi m.m., så kan manden have et fertilitetsproblem, som skyldes skadet DNA. SPZ Lab ledes af Preben Christensen (Ph.d.).

Caroline Fibæk
Behandler og blogger inden for fertilitet, særligt hvad angår hormonproblemer.