Samarbejdspartnere

Hvis du er medlem eller kunde/patient hos én af vores samarbejdspartnere, så tilbyder vi rabat ved køb af Punalpin. Kontakt gerne os eller samarbejdspartneren for at få oplyst, hvordan  du får rabatten.

Vi er altid interesserede i nye samarbejdspartnere, som arbejder med fertilitet og veje til at opnå bedre sædkvalitet.

Patientforeningen Fertilitet og Tab
Patientforeningen Fertilitet og Tab støtter par og enlige, som oplever fertilitetsproblemer, hvad enten det er en kortere fase eller en permanent tilstand. Medlemmer af foreningen tilbydes rådgivning, events og medlemspriser i forbindelse med visse behandlinger og produkter.

Kvindeklinik Papirfabrikken, Silkeborg
Klinik ledet af gynækolog Jeannette Bing. Klinikken er kendetegnet ved et højt fagligt vidensniveau og et lille, professionelt team med fokus på hurtig og effektiv udredning i trygge rammer.

Fysioterapeut Micha Grøn, Charlottenlund
Statsautoriseret fysioterapeut Micha Grøn har specialiseret sig i at hjælpe kvinder og mænd med fertilitetsproblemer ved hjælp af fysioterapeutiske metoder. Der er dokumentation for, at bl.a. laserterapi, fysisk aktivitet og manuel behandling specifikt for bækkenet og de reproduktive organer kan forbedre fertiliteten.

Klinikken “Din Fertilitet”, Holstebro
Klinikken “Din Fertilitet” under ledelse af akupunktør og jordemoder Camilla Ulsø hjælper både mænd og kvinder med at styrke fertiliteten via akupunktur og kinesiske urter. Tilgangen er holistisk, således at hele kroppens sundhed, herunder blokeringer i form af tidligere traumer eller sorg, tages i betragtning i forhold til at forstå årsager til og behandling af infertilitet. Målet er den sunde, naturlige graviditet, hvor både mandens og kvindens fertilitet er optimeret.

Caroline Fibæk
Behandler og blogger inden for fertilitet, særligt hvad angår hormonproblemer.