Vi lancerer nu Punalpin® PLUS i en ny variant, som dækker 1 måneds forbrug (180 tabletter). Tanken bag er, at nye brugere skal have mulighed for at teste produktet uden at skulle købe tabletter til 3 måneders forbrug på én gang. Vi anbefaler dog stadig indtagelse af Punalpin® PLUS i mindst tre måneder for at opnå størst mulig effekt. Herved dækkes en fuld sædcellecyklus, som varer 72-74 dage.

Punalpin® PLUS er et fertilitetsprodukt til mænd, som ønsker at optimere deres sædkvalitet. Produktet indeholder en patenteret kombination af granatæble og galangarod og er derudover tilsat selen, zink og aronia.

Selen og zink

EU Kommissionen har godkendt følgende anprisninger relateret til sædkvalitet, testosteron og oxidativ balance for de to mineraler:

Selen bidrager til normal dannelse af sædceller

Zink bidrager til normal fertilitet og reproduktion

Zink bidrager til at vedligeholde et normalt testosteronniveau i blodet

Selen / Zink bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress

Aronia

Aronia er et bær, som indeholder 3-4 gange flere anthocyaniner end blåbær. Planten stammer oprindeligt fra Nordamerika, men trives godt i Danmark. Det tørrede aroniapulver i Punalpin® PLUS stammer fra egen økologisk gård i Lejre og er resultatet af et mangeårigt forædlingsarbejde, inkl. krydsninger tilbage til de nordamerikanske vildtyper, hvilket giver en unik sammensætning af anthocyaniner.

Alt i 1 tablet

I Punalpin® PLUS er alle ingredienser kombineret i én tablet. Vores særlige patenterede forarbejdning af galangarod gør, at ingredienserne kan kombineres i samme tablet, uden at det går ud over de enkelte aktivstoffers holdbarhed.