Punalpin® (540 tabetter/3 mdr.) Granatæble, galanga

980,00 DKK

Kosttilskuddet Punalpin® er baseret på to planteingredienser, granatæble og galangarod, som lægges i to forskellige tabletter. Tabletterne skal tages i kombination.

Yderligere information om indholdsstoffer og indtagelse findes i produktdeklarationen.

På lager

Beskrivelse

Testet på dansk fertilitetsklinik

Kosttilskuddet Punalpin® er et nyskabende planteprodukt, som bygger på solide forskningsresultater. Punalpin er testet på en offentlig dansk fertilitetsklinik, og i alt 66 mænd deltog i forsøget. Resultaterne er publiceret i det anerkendte, online-tidsskrift Plos One.

Ingredienser med unikke aktivstoffer

Punalpin er et kombinationsprodukt baseret på to planteingredienser, granatæble og galangarod. Ingredienserne lægges i to forskellige tabletter, som leveres i hver sin beholder. Tabletterne skal tages i kombination. Ingredienserne stammer fra nøje udvalgte råvarer med et højt indhold af aktivstoffer. Aktivstofferne i både granatæble og galanga er unikke for netop disse planter.

Patenteret produkt

Punalpin produceres af den danske virksomhed Nerthus ApS og er resultatet af 5 års målrettet forskning og produktudvikling. Nerthus ApS har patenter på ingredienskombinationen og dennes virkning samt til forarbejdningen af galangarod. Den særlige forarbejdning af galanga sikrer et meget højt indhold af aktivstoffer, som ikke kan opnås ved almindelig ekstraktion.