Punalpin® (540 tabetter/3 mdr.) Granatæble, galanga

980,00 DKK

Kosttilskuddet Punalpin® er udviklet på baggrund af klinisk forskning. Punalpin® er baseret på to planteingredienser, granatæble og galanga, som lægges i to forskellige tabletter. Tabletterne skal tages i kombination.

Yderligere information om indholdsstoffer og indtagelse findes i produktdeklarationen.

På lager

Beskrivelse

Testet i klinisk studie

Kosttilskuddet Punalpin® er udviklet på baggrund af klinisk forskning og er et nyskabende produkt til mænd. Punalpin er testet i et placebokontrolleret klinisk studie med et markant positivt resultat. Forsøget fandt sted på en offentlig dansk fertilitetsklinik, og i alt 66 mænd deltog i forsøget. Resultaterne er publiceret i det anerkendte, online-tidsskrift Plos One.

Ingredienser med unikke aktivstoffer

Punalpin er et kombinationsprodukt baseret på to planteingredienser, granatæble og galanga. Ingredienserne lægges i to forskellige tabletter, som leveres i hver sin beholder. Tabletterne skal tages i kombination. Ingredienserne stammer fra nøje udvalgte råvarer med et højt indhold af aktivstoffer. Aktivstofferne i både granatæble og galanga er unikke for netop disse planter.

Patenteret produkt

Punalpin produceres af den danske virksomhed Nerthus ApS og er resultatet af 5 års målrettet forskning og produktudvikling. Nerthus ApS har patenter på ingredienskombinationen og dens virkning samt til forarbejdningen af galanga. Den særlige forarbejdning af galanga sikrer et meget højt indhold af aktivstoffer, som ikke kan opnås ved almindelig ekstraktion.

 

Yderligere information

Vægt 0.35 kg