Punalpin® (720 tabetter/3 mdr.) Granatæble, galanga

960,00 DKK

Kosttilskuddet Punalpin® er baseret på granatæble og galangarod, som lægges i to forskellige tabletter. Tabletterne skal tages i kombination.

Yderligere information om indholdsstoffer og indtagelse findes i produktdeklarationen.

NB. Produktet har fået ny emballage – produktfoto vil snart blive opdateret.

På lager

Beskrivelse

Baseret på forskning

Kosttilskuddet Punalpin® er et patenteret planteprodukt, som bygger på solide forskningsresultater. Punalpin er afprøvet på mennesker, og resultaterne er publiceret i det anerkendte, videnskabelige tidsskrift Plos One.

Patenteret kombination af granatæble og galanga

Punalpin er baseret på en patenteret kombination af granatæble og galangarod. Granatæble og galanga stammer fra nøje udvalgte råvarer med et højt indhold af hhv. punicalaginer og acetoxychavicolacetat (ACA). Vi står selv for forarbejdningen af galangarod, som købes frisk fra Thailand. Granatæbleekstraktet stammer fra en førende europæisk producent.

Patenteret forarbejdningsmetode

Udover patentering af ingredienskombinationen har vi også patenteret en metode, som sikrer at ACA-indholdet i galanga bevares i videst muligt omfang under produktionen og i den færdige tablet. Den skånsomme forarbejdning af galanga sikrer et meget højt indhold af aktivstoffer, som ikke kan opnås ved almindelig ekstraktion.

Kombinationsprodukt

Granatæbleekstrakt og galanga lægges i to forskellige tabletter, som leveres i hver sin beholder. Tabletterne skal tages i kombination. Punalpin produceres af den danske virksomhed Nerthus ApS og er resultatet af 5 års målrettet forskning og produktudvikling.