Punalpin® PLUS (180 tabletter/1 måned) Granatæble, galanga, aronia, zink, selen

640,00 DKK

  • Punalpin® PLUS  – patenteret kosttilskud med granatæble, galanga, aronia, selen og zink. Fertilitetsprodukt til mænd. Selen bidrager til normal dannelse af sædceller. Zink bidrager til normal fertilitet og reproduktion. Tabletter til 30 dage.
  • Yderligere information om indholdsstoffer og indtagelse findes i produktdeklarationen.
  • Ny tabletcoating som dækker bedre over planteingrediensernes smag. Tabletterne er derfor mere brunlige end på produktfotoet.
  • Punalpin® PLUS er et naturprodukt, og tabletternes udseende og størrelse kan variere alt efter råvarernes farve og fiberindhold. Indholdet svarer altid til 180 tabletter af standardstørrelse.

På lager

Beskrivelse

Kosttilskuddet Punalpin® PLUS er udviklet til mænd og bidrager til normal sædkvalitet. Produktet indeholder mineralerne selen og zink, samt planteingredienserne granatæble, galanga og aronia.

Selen og zink

Selen bidrager til normal dannelse af sædceller, mens zink bidrager til normal fertilitet og reproduktion. Indholdet af selen og zink i den anbefalede daglige dosis af Punalpin® PLUS svarer til hhv. 33% og 40% af referenceindtaget (RI). Referenceindtaget defineres som den mængde af et givent vitamin eller mineral, som et voksent menneske i gennemsnit indtager pr. dag via kosten.

Patenteret kombination af granatæble og galanga

Granatæble og galanga stammer fra nøje udvalgte råvarer med et højt indhold af hhv. punicalaginer og acetoxychavicolacetat (ACA). Vi står selv for forarbejdningen af galangarod og har patenteret en metode, som sikrer at ACA bevares i videst muligt omfang under produktion og som færdig tablet. Granatæble og galanga findes i samme doser i Punalpin® PLUS, som i det originale Punalpin®-produkt.

Aronia

Aronia er en busk med syrligt, mørkt violette bær, som er rige på antocyaniner. Planten stammer oprindeligt fra Nordamerika, men trives godt i Danmark. Det tørrede aroniapulver i Punalpin® PLUS stammer fra egen gård i Lejre og er resultatet af et mangeårigt forædlingsarbejde. Dette arbejde inkluderer krydsninger tilbage til de nordamerikanske vildtyper.

Alt i 1 tablet

I Punalpin® PLUS er alle ingredienser kombineret i én tablet. Vores særlige patenterede forarbejdning af galangarod gør, at ingredienserne kan kombineres i samme tablet, uden at det går ud over de enkelte aktivstoffers holdbarhed.

Punalpin® PLUS produceres af den danske virksomhed Nerthus ApS og er resultatet af 7 års målrettet produktudvikling og forskning.