Punalpin® PLUS (540 tabletter/3 mdr.) Granatæble, galanga, aronia, zink, selen

1.500,00 DKK

  • Punalpin® PLUS  – patenteret kosttilskud med granatæble og galanga. Fertilitetsprodukt til mænd som ønsker at optimere deres sædkvalitet. Tilsat zink, selen og aronia. Tabletter til 90 dage.
  • Yderligere information om indholdsstoffer og indtagelse findes i produktdeklarationen.
  • NB – Ny tabletcoating som dækker bedre over planteingrediensernes smag. Tabletterne er derfor mere brunlige end på produktfotoet.

På lager

Beskrivelse

Kosttilskuddet Punalpin® PLUS er udviklet til mænd, som ønsker at optimere deres sædkvalitet. Produktet er baseret på granatæble, galanga og aronia og er desuden tilsat mineralerne selen og zink.

Punalpin® PLUS produceres af den danske virksomhed Nerthus ApS og er resultatet af 7 års målrettet produktudvikling og forskning, herunder test af effekten på sædkvalitet.

Selen og zink

Selen bidrager til normal dannelse af sædceller, mens zink bidrager til normal fertilitet og reproduktion. Indholdet af selen og zink i den anbefalede daglige dosis af Punalpin® PLUS svarer til hhv. 33% og 40% af referenceindtaget (RI). Referenceindtaget defineres som den mængde af et givent vitamin eller mineral, som et voksent menneske i gennemsnit indtager pr. dag via kosten.

Granatæble og galanga

Granatæble og galanga stammer fra nøje udvalgte råvarer med et højt indhold af hhv. punicalaginer og acetoxychavicolacetat (ACA). Granatæbleekstrakt stammer fra en førende europæisk producent. Nerthus ApS står selv for forarbejdningen af galangarod og har patenteret en metode, som sikrer at ACA bevares i videst muligt omfang under produktion og som færdig tablet. Granatæble og galanga findes i samme doser i Punalpin® PLUS (målt ud fra indholdet af markørstoffer) som i det originale Punalpin®-produkt.

Aronia

Aronia er en busk med syrligt, mørkt violette bær, som er rige på antocyaniner. Planten stammer oprindeligt fra Nordamerika, men trives godt i Danmark. Det tørrede aroniapulver i Punalpin® PLUS stammer fra egen gård i Lejre og er resultatet af et mangeårigt forædlingsarbejde. Dette arbejde inkluderer krydsninger tilbage til de nordamerikanske vildtyper.

Alt i 1 tablet

I Punalpin® PLUS er alle ingredienser kombineret i én tablet. Vores særlige patenterede forarbejdning af galangarod gør, at ingredienserne kan kombineres i samme tablet, uden at det går ud over de enkelte aktivstoffers holdbarhed.

Yderligere information

Vægt 0.25 kg